Kérdések

Facebook csoportunk:
Szerződés:
Szerződni regisztráció és belépés után az 'Előfizetés' oldalon lehetséges. A Kedvező Flotta az engedélyező nyilatkozatot állítja ki ingyen, amelynek segítségével megkapja a Flotta tarifát a Yettelnél előfizetéskor, amelyet akár személyesen, akár online is elintézhet. Online szerződéskötés esetén a szolgáltató munkatársai (munkanapokon) 72 órán belül keresni fogják Önt az engedélyező nyilatkozatnak a megadott e-mail címre való elküldését követően, és felvilágosítást nyújtanak a további teendőkkel kapcsolatban.
Flotta díjai:
A belépés ingyenes, a Kedvező Flottába való csatlakozás díjtalan.
Készülék vásárlása:
Amennyiben Ön előfizetője a Kedvező Flottának, abban az esetben kedvezményesen vásárolhat készüléket a 'Készülék vásárlása' oldalon található linken keresztül megjelenő árlistáról. A választott készülék megvásárolható 22 hónapig tartó kamatmentes részletre is. Az előleg mértékét a Yettel határozza meg, amely ügyfelenként változhat. Legalább fél éves előfizetéssel rendelkezőknek a vásárláskori előleg 0-10% között mozoghat. Kedvezményes vásárlás esetén a hűségidő 2 évre változik. Új előfizetőként az előleg mértéke legalább 60%.
Számhordozás:
Természetesen lehetséges feltöltőkártyáról is, amennyiben az Ön jelenlegi szolgáltatója nem a Yettel. A számhordozást a Yettel intézi, így Önnek nem kell felmondania a meglévő szolgáltatását. Fontos, hogy a számhordozás csak akkor lehetséges, ha a jelenlegi szolgáltatójánál már lejárt a hűségidő az előfizetésén. A szerződéskötéskor megadott adatok alapján történik a számhordozás. Amennyiben a jelenlegi szolgáltatójánál leadott adatai nem egyeznek az újonnan kötendő szerződésben szereplő adatokkal, a számhordozás elutasításra kerül mindaddig, amíg nem történik meg az adategyeztetés a jelenlegi szolgáltatójánál.
Szolgáltató:
A Yettel Magyarország Zrt.
Adatkezelési tájékoztató
Csomagváltás Flottán belül:
Mind felfelé, mind lefelé lehetséges. A csomagváltás díjtalan az adott hónap záróegyenlegét követően.
Hálózati lefedettség:
Országos, 99%-os. A legtöbb helyen 4G-s, bizonyos helyeken 5G-s hálózat is elérhető.
Hűségidő:
1 év.
Korlátlan internet:
Ténylegesen korlátlan, semmilyen sebesség csökkentés vagy limitáció nem vonatkozik rá belföldön.
Letöltési sebesség:
Letöltési sebesség: A sebesség a térerő és a hálózat típusa szerint változhat (3G/4G/5G). A letöltési sebesség nem korlátozott.
Nemzetközi hívás:
Amikor Magyarország területéről hívást kezdeményez külföldre, legyen az akár az Európai Unión területén lévő, vagy az Európai Unió területén kívül lévő ország.
Roaming (EU):
Amikor az Európai Unió területéről hívást kezdeményez Magyarország, vagy más Európai Uniós ország területére. A telefonálás díja a belföldi hívás díjának felel meg.
Tarifa:
A hűségidő tartama alatt a tarifát a szolgáltató nem változtathatja meg, az áraink bruttó árak.
(Kivételt képez az infláció követő díjkorrekció, ami 2022-ben 14.5% volt.)
Internet beállítása kizárólag internet kártya esetén:
APN: net (IPv4)
Internet beállítása telefonkártya esetén:
APN: online (IPv4)
Lefedettségi térkép
Üzletek